Logo 3

TORENMUZIEK 2021 – TERUGBLIK


ZOMERSERIE TORENMUZIEK – Concerten 2021

Wat een geweldige muziekzomer hebben we gehad! We mochten genieten van zeven prachtige concerten op het dak van Gebouw de Heuvel. Stadsbeiaardier Richard de Waardt nodigde in totaal 18 muzikanten uit om tijdens de eerste editie van deze zomeravondconcerten te komen spelen op het luisterdak én op het carillon in de Laurenstoren. Betoverende avonden waren het. Gezellig, intiem en avontuurlijk.

Bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Met name de Rotterdamse Dakendagen, Gemeente Rotterdam, Gebouw de Heuvel, gastvrouw Irene Smit, fotograaf Peter van Wijk en uiteraard alle muzikanten en het enthousiaste publiek! We hopen dat dit het begin van een mooie concerttraditie is. Heel graag tot volgend jaar op het dak dus (en hopelijk mogen we dan ook weer concerten in de stadhuistuin organiseren)!

Torenmuziek op het dak

Zomeravondconcert van 22 juli 2021 met medewerking van Frank Steijns (carillon), Nina Hitz (cello) en Lucija Gregov (cello)


Zomeravondconcert van 29 juli 2021 met medewerking van Jasper De Praetere (carillon) en Peter van Deerse (gitaar)


Zomeravondconcert van 5 augustus juli 2021 met medewerking van Gideon Bodden (carillon), Noëmi Bodden (viool) Maartje van Rheeden (Altviool)


Zomeravondconcert van 12 augustus 2021 met medewerking van Liesbeth Janssens (carillon) en Elly van Munster (gitaar)


Zomeravondconcert van 19 augustus 2021 met medewerking van Wim Ruitenbeek (carillon) en Nawras Altaky (zang/oed)


Zomeravondconcert van 26 augustus 2021 met medewerking van Kasia Piastowska & Toru Takao (carillon quatre-mains), Magda Mendes (Zang/Gitaar) en Ward Veenstra ((Zang/Gitaar)


Zomeravondconcert van 2 september 2021 met medewerking van Dina Verheyden & Richard de Waardt (carillon quatre-mains)


Deel