Logo 3

Coronamaatregelen

 

Eindelijk is het zover dat we weer Stadsmuziekconcerten in de Burgerzaal mogen organiseren. Dit najaar zijn er twee maandagavondconcerten gepland. We hopen u na een lange stille periode weer te mogen begroeten in de Burgerzaal.

Wat is er veranderd?
DE AANVANGSTIJD VAN DE TWEE AVONDCONCERTEN IS VERVROEGD NAAR 19.30 UUR,
ER IS GEEN PAUZE,
EINDE CONCERT IS ca 20.45 UUR,
DE DEUREN VAN HET STADHUIS ZIJN OM 18.45 GEOPEND
EN WE VERWELKOMEN U DAN GRAAG OP DE OMLOOP MET EEN KOPJE KOFFIE OF THEE

CORONATOEGANGSBEWIJS
Via de rijksoverheid heeft u kennis kunnen nemen van de nieuwe coronamaatregelen die in september gepresenteerd zijn. In het stadhuis volgen wij deze maatregelen op.
Het Coronatoegangsbewijs verplicht.

Naast uw toegangskaart voor de voorstelling, is het coronatoegangsbewijs vanaf zaterdag 25 september 2021 verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u bent hersteld van corona.

Hoe gaat dit gecontroleerd worden in het stadhuis
Neem uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook uw legitimatiebewijs mee. We vergelijken dan uw gegevens met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot scannen wij ook uw toegangskaarten voor de voorstelling.
Heeft u op de dag van de voorstelling last van corona-gerelateerde klachten, dan verzoeken wij u vriendelijk thuis te blijven.

Meer informatie
Meer informatie over het coronatoegangsbewijs leest u op de website van de rijksoverheid. Voor meer informatie over de CoronaCheck-app kijkt u op Coronacheck.nl of neemt contact op met de CoronaCheck helpdesk via 0800-1421 (maandag t/m zondag, 08.00-20.00 uur, gratis) of [email protected].

Deel