Logo 3

Vriendenuitje naar Maassluis

Zaterdag 30 september
13.30 – 16:30 uur

Speciaal voor Vrienden van Stadsmuziek organiseren we een muzikaal ‘uitje’ naar Maassluis. Op het programma staan drie korte concerten door stadsmusici Adriaan Hoek & Richard de Waardt. We starten om 13.30 uur in de Groote Kerk waar Adriaan het mooie Garrels-orgel demonstreert samen met trompettist Ferdi Seelbach. Daarna laat Richard de klanken van het fraaie carillon weerklinken over het kerkeiland en de markt van Maassluis. We eindigen in de Immanuelkerk waar u kan genieten van het Seiffert-orgel (en wie weet neemt Richard ook nog zijn accordeon mee, aangezien de kerk slechts 1 klokje heeft…)

Vrienden van Stadsmuziek kunnen zich gratis inschrijven via de oranje knop hieronder (of stuur een mailtje). Wilt u graag mee maar bent u nog geen Vriend? Voor €25 euro per jaar bent u al Vriend van Stadsmuziek Rotterdam. Dankzij uw donatie worden jaarlijks allerlei nieuwe initiatieven ontplooid. Vrienden krijgen voorrang bij het reserveren van plaatsen, korting op de niet-gratis toegankelijke concerten van de stadsmusici, korting bij aanschaf van cd’s en kunnen 1x per jaar genieten van een exclusieve uitstap, georganiseerd door de stadsmusici en Stadsmuziek.

BENT U AL VRIEND? KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN VOOR HET VRIENDENUITJE OF STUUR EEN E-MAIL NAAR [email protected]

WILT U GRAAG VRIEND WORDEN? KLIK HIER VOOR MEER INFOMATIE

Deel